Homepage | Werkzoekende | Bedrijven | Tarieven


BRANCHE INTRO


NIEUWS


VACATURES


STAGEPLAATSEN


DOORSTUDEREN


ACTIVITEITEN


HBO EXPERIENCE


CONTACT & VRAGEN 
Werken in het notariaat: een beroep waarin het om mensen draait Koninklijke NotariŽle Beroepsorganisatie (KNB)

De maatschappij bestaat uit mensen met uiteenlopende belangen. Om het onderlinge verkeer soepel te laten verlopen zijn dus afspraken nodig. En een onafhankelijke functionaris die zulke afspraken rechtsgeldig vastlegt. En dat is de taak van de notaris en zijn medewerkers.

Het notariaat is al lang niet meer een verzameling van grijze mannen in pakken. Vooral de grotere kantoren zijn geoliede dienstverlenende organisaties geworden. Ondernemend en marktgericht zijn de sleutelwoorden. En dat zie je ook aan de omzet: van deze branche: die bedroeg in 2000 770 miljoen Euro! En in een grote organisatie zijn veel verschillende mensen nodig. Op de eerste plaats zoeken we altijd juridische medewerkers. Daarnaast zijn er in het notariaat ook andere functies te vinden.
Denk aan personeelsmanagers, systeembeheerders en boekhouders. Maar ook op het gebied van marketing, reclame en public relations zijn stageplaatsen te vinden.

Het belangrijkste binnen het notariaat is: het draait om mensen! De ene keer ben je in gesprek met een projectontwikkelaar over de voor- en nadelen van een BV, het volgende moment praat je met een groep krakers die een stichting wil oprichten. Werken in het notariaat kan verrassend zijn en vaak doen we een beroep op je flexibiliteit. Voel jij je thuis in zoín omgeving? Kijk rond op deze site en www.notaris.nl of neem contact op met de Koninklijke NotariŽle Beroepsorganisatie.

Wat bieden wij?
Vacatures  
Stageplaatsen    
 

 Foto: KNB

 

© MKB-Nederland 2001 | disclaimer